Agenda

Op dit prikbord vind je alle deltavliegcursusdagen, -beurzen, -wedstrijden, -examendata en nog veel meer!
Omdat er natuurlijk nog al eens wat kan veranderen, vooral met het oog op het weer, is het verstandig om ook altijd nog even bij de school of vereniging na te vragen of het evenement door gaat (wijzigingen en eventuele fouten dus onder voorbehoud). Waar mogelijk staat er bij elk event een link naar een pagina met de laatste informatie.

Zelf ook iets toe te voegen?
Mail dit dan naar vraag@deltavliegen.info en we zetten het voor je op de agenda.

(In de toekomst zal het overigens mogelijk zijn om zelf evenementen en cursussen op de agenda te zetten!)

Kies:  ↓ categorieën ↓        ↓niveau en/of start soort↓                                                                                                                                                                    ↓ de layout  ↓

nov
23
za
2019
VLIEGHAP
nov 23 @ 16:00 – 22:00

Elke laatste zaterdag van november vieren we met elkaar het slot van het vliegseizoen en de komst van het nieuwe met een gezellige maaltijd. De Vlieghap staat garant voor een mix van vliegpret, sterke deltavliegverhalen en betaalbaar lekker eten en drinken.

De vlieghap is al jaren een begrip onder cursisten en bekenden van Randonaero Adventures. Onder het genot van een goede maaltijd praten we met elkaar na over het afgelopen vliegseizoen en kun je samen met je vliegmaatjes plannen maken voor het nieuwe.

Agenda 2020 en vliegbios

Zoals elk jaar presenteren we na het buffet de schoolagenda voor het komende seizoen. Je kunt dan direct al inschrijven voor de bergcursussen, vergeet dus je agenda niet. Zowel voor de dinergasten als voor de borrelaars is er alle ruimte om bij te praten en om stoere verhalen uit te wisselen. We zorgen ook dat je filmpjes en foto’s kunt laten zien. Ook die niet vergeten mee te nemen!

De details

We zijn te gast bij Café Bargerveen, waar een uitgebreid stamppotbuffet voor ons klaarzal staan. Het scherm voor jullie foto’s en de vliegvideo’s hangt klaar en een aantal piloten heeft al een overnachting geregeld bij het Bed & Breakfast van de buurvrouw van Hans. Bij mooi weer kunnen we op zaterdag en/of zondag wat vluchtjes maken, maar alleen happen mag natuurlijk ook!

 

Kom je ook? Meld je dan nog even aan. Had je al wat laten horen, dan hoeft dat natuurlijk niet nog een keer.

 

De details staan op de site: https://deltavliegschool.us3.list-manage.com/track/click?u=05408ec5bc510845819715123&id=4c5641b647&e=750755fdba